Procedure

Onze school maakt onderscheid tussen aanmelding en inschrijving.

Aanmelding: Het kenbaar maken van interesse in een mogelijke inschrijving van uw kind op onze basisschool. Op deze pagina vindt u het 'contactformulier aanmelden nieuwe leerling'. Wanneer u dit ingevulde formulier instuurt (knop 'verzenden' onderaan deze pagina), zal de directeur binnen twee werkweken contact met u opnemen om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding. 

Inschrijving: Na het kennismakingsgesprek, waarbij we als school en ouders verkennen of we bij elkaar passen, kunt u het inschrijfformulier meenemen en invullen en aan onze school retourneren. 

De gegevens van het aanmeldformulier zullen niet verwerkt worden in ons digitaal leerling administratiesysteem. De gegevens van het inschrijfformulier worden wel opgenomen in ons digitaal administratiesysteem.

Bij het inschrijfformulier ontvangt u ook een formulier met betrekking tot de AVG en de privacy van uw kind. U kunt zelf beslissen welke informatie de school voor welke doelen mag gebruiken. Op elk moment mag u deze toestemming wijzigen of intrekken.

Contactformulier aanmelding nieuwe leerling